Bygninger i tre og smarte byer - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Bygninger i tre og smarte byer

Trefokus, NTNU, SINTEF og Trondheim kommune inviterer i september til nordisk konferanse om bygninger i tre, grønne nabolag og smarte byer. Konferansen «Forum Wood Building Nordic» arrangeres for sjette gang, og for andre gang på rad er Trondheim valgt som vertsby.

«Wood-based Zero Cities» er navnet på årets konferanse som avholdes onsdag 27. til fredag 29. september i Trondheim.

At konferansen for andre gang på rad legges til nettopp Trondheim er ingen tilfeldighet. Vertskapsbyen framstår som en markant treby i Norden med lang erfaring med å bruke tre som byggemateriale, og nylig kunne for eksempel den nye studentbyen på Moholt smykke seg med tittelen «Årets trebyggeri 2016».

Arrangørene kan skilte med over 50 foredrag fra mange nasjoner, 40 utstillere, befaringer, studentkurs, trearbeid og trekunst. I tillegg til det strengt faglige blir det dessuten konserter, underholdning, prisutdeling, meningsytringer og mingling, lover konferanseleder Turid Helle ved rådmannens fagstab i Trondheim kommune.

Mer informasjon om program, påmelding etc. finner du på nettsiden til Trondheim kommune, eller på konferansens egen nettside.