Enkel tilgang til 40 Agrol-fordeler - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward
Redaksjonen Skog

Enkel tilgang til 40 Agrol-fordeler

Agrol har samlet 40 nyttige fordelsavtaler for landbruket på en helt ny nettside. Som medlem eller ansatt i en av landbruksorganisasjonene, har du tilgang til disse avtalene. Alt du må gjøre er å registrere deg […]

Av: Åsmund Lang
access_time Publisert

Agrol er landbrukets fordelsprogram, som skal bidra til å gjøre hverdagen enklere for norske skogeiere og bønder. Gjennom innkjøpsselskapet AgriKjøp, som forhandler frem stordriftsavtaler på vegne av landbruksindustrien, har Agrol plukket ut 40 fordelsavtaler for å gjøre det å drive gård eller skogbruk enklere og rimeligere. Mange av avtalene gir også deg som skogeier og din familie gode tilbud og rabatter på en rekke fritids- og forbruksvarer.

– Nesten alle skogeiere og bønder kjenner noe til Agrol-avtalen for landbruket og kanskje en eller to av de rabattavtalene de kan benytte seg av. Særlig er drivstoffavtalen, telefoni og bilavtalen godt kjent for mange. Men få om noen kjenner veldig godt til alle de 40 fordelene som vi har samlet under Agrol, sier Hilde Huse, som er markedssjef for AgriKjøp.

– For å lette oversikten og for å gjøre de ulike rabattene bedre kjent og enklere tilgjengelig, lanserte vi nylig en helt ny nettside. Her vil Agrol-brukere få en raskere og enklere tilgang til hele fordelsprogrammet, forklarer hun.

For å forenkle oversikten har Agrol delt fordelsprogrammet inn i sju hovedkategorier, henholdsvis bil, energi, gård og bygg, hjem og fritid, reise, telefoni og it og AgriCard.
– Avtalene er i stor grad som tidligere, men på den nye nettsiden har vi samlet dem i sju hovedkategorier og forenklet oversikten både over selve rabattene for hvert produkt, samt hva som skal til for at du skal kunne bruke avtalen, forteller Huse.

I hovedsak gjelder alle avtalene for alle som er medlem i Norges Skogeierforbund, Norges Bondelag, Felleskjøpet Agri, Felleskjøpet Rogaland Agder, Norges Bygdekvinnelag eller Norges Bygdeungdomslag.

For noen av fordelene kan det gjelde spesialregler, som for eksempel at du har et AgriCard, som er landbrukets eget kredittkort. Ordningene gjelder også for de ansatte i de nevnte landbruksorganisasjonene.

– Alt om brukerinformasjon og rabatter får du enkelt svar på via vår nye nettside, som nå er tilpasset både pc, nettbrett og mobiltelefon, sier Huse.

– For å ivareta de nye EU-reglene for bruk av digital personinformasjon (GDPR-reglene), må alle registrere seg på den nye nettsiden vår, slik at vi samtidig får innhentet informasjon og registrert nødvendig samtykke fra den enkelte, forklarer hun videre.

I tillegg til den faste oversikten over fordelsavtalene, vil nyheter og særskilte kampanjer fra produktleverandørene også bli presentert på den nye nettsiden.

– Disse nyhetene og kampanjene kan du også få rett inn i din e-postkasse, dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev, forteller Huse.

Skjermdump Agrol.no