Flertall for fusjon i Glommen - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward
Redaksjonen Skog

Flertall for fusjon i Glommen

Glommens syv skogeierområder har avgitt sine stemmer. Resultatet ble solid oppslutning om styrets fusjonsforslag, kun fire stemmer imot, skriver Glommen Skog på sin nettside.

Av: Åsmund Lang
access_time Publisert

Møteserien i skogeierområdene ble avsluttet med møtene i Vinger og Odal og Trysilvassdraget i går kveld. I samtlige områder har oppmøtet vært godt, heter det videre på Glommens nettside (se lenke).

Møtet i Trysilvassdraget ble avholdt på Trysil Hotell. Skogeierområdets leder og årsmøtets ordfører Ellen Fauske Bleness innledet møtet med å referere til prosessen.

‐ Det første fusjonsutkastet fikk en lunken mottakelse, og tillitsvalgte i Trysil hadde flere møter for å gjennomgå forslaget og komme med innspill. Til vår store glede var samtlige innspill tatt inn i det endelige fusjonsforslaget. Det viser at medlemsdemokratiet i Glommen fungerer godt, sa hun.

Andelseierne i skogeierområdene har gitt sitt råd til sine tillitsvalgte. Endelig beslutning skjer i ekstraordinært årsmøte 18. juni.

 

Ekstraordinære andelseiermøter i Mjøsen

Hos fusjonskamerat Mjøsen Skog, pågår det i perioden 2. – 13. juni ekstraordinære andelseiermøter. Vi en artikkel på Mjøsen Skog sin nettside, kan man følge utviklingen i stemmene som er avgitt der møtene har vært avholdt (se lenke).

Også hos Mjøsen skal det avholdes ekstraordinært årsmøte rundt funsjonsspørsmålet den 18. juni.