Hamar kan bli hovedsete - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward
Redaksjonen Skog

Hamar kan bli hovedsete

Det ligger an til at Hamar blir hovedsete for det nye skogeierandelslaget dersom Mjøsen og Glommen slår seg sammen. Navnet som er foreslått er GM Skog.

Av: Gina Aakre
access_time Publisert

Både Mjøsen Skog og Glommen Skog har bedt sine eiere om tilbakemelding på forslaget om å slå sammen de to skogandelslagene på Innlandet. Planen er å legge hovedkontoret til Hamar, men å beholde regionkontorene. Det foreslåtte navnet er GM Skog. Det skriver Glommen Skog på sin hjemmeside.

– I utgangspunktet var både Lillehammer og Elverum uaktuelle som administrasjonssted for det nye selskapet. Vi valgte derfor å finne et nøytralt sted og Hamar ble raskt foreslått og foretrukket, men jeg vil understreke at vi fortsatt er i prosess, sa styreleder Ole Theodor Holth under Glommens høstmøte på Elverum denne uken.

Han bemerket at forsamlingen var positive til å fortsette fusjonsforhandlingene, men at det var ulike synspunkt på navn og hovedkontorplassering. Holth forsikret høstmøtet om at ingen ting er ferdig før alt er ferdig.

Forhandlingene fortsetter videre og målet er å legge et ferdig forslag til fusjonsavtale på styrenes bord 10. desember. Så blir det innspillsrunde frem til slutten av mars, når beslutningen endelig fattes.