Kvinner i skogbruket samles i Stavanger 1. - 3. september - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Kvinner i skogbruket samles i Stavanger 1. - 3. september

Kvinner i Skogbruket arrangerer en stor skogfaglig samling i Stavanger helga 1. - 3. september.

Arrangementet starter med landsmøte og festmiddag fredagen, og de påfølgende dagene blir det temakonferanse i byen og rundt i fylket. Tema for samlingen er «Nær og ny næringsutvikling», der innovative måter å utnytte skogressursene på vil stå i fokus. Den todagers temakonferansen er åpen for alle som ønsker å lære mer om hvordan vi kan bli flinkere til kreativ næringsutvikling.

Lørdag 2. september blir det rundtur i Ryfylke og Sandnes til bønder som driver litt utradisjonelt skogbruk. Denne dagen blir også medlemmer fra skogselskapet i Rogaland med oss, og det blir servering i flotte, trearkitektoniske omgivelser på Preikestolen Fjellstue.

Kvinner i Skogbrukets arrangement avsluttes søndag i det nye publikumsbygget på Mostun Natursenter i Stavanger. Dette er også et godt eksempel på bruk av lokalt trevirke med mange spennende løsninger. Her får vi høre om hvordan vi må tenke annerledes i «unge» skogområder sammenliknet med tradisjonelle skogstrøk på Østlandet.

Fylkeslaget i Rogaland gleder seg veldig til å få besøk av skoginteresserte kvinner fra hele landet, og de håper også at mange fra Rogaland melder seg på innen fristen 5. august.

Elektronisk påmelding på www.kvinneriskogbruket.no eller ring Kirsten på 92831487