Lederbytte i Termowood - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward
Redaksjonen Skog

Lederbytte i Termowood

Styret i Termowood har besluttet å ansette Erland Lundby som ny administrerende direktør. Han kommer fra jobben som operativ sjef i selskapet.

Av: Gina Aakre
access_time Publisert

Lundby overtar stillingen etter gründer Henning Thorsen. Thorsen skal jobbe med salg og forretningsutvikling, i tillegg til å ha plass i styret. Det melder Termowood i en pressemelding.

– Det handler om å bruke ressursene der de er best, og jeg vil bruke tiden på salg og utvikling av selskapets produkter og tjenester framover. Det er helt naturlig med en endring når selskapet går inn i neste fase, sier Thorsen.

– Termowood er inne i en fantastisk spennende periode med store investeringer og ekstrem vekst. Vi har et veldig bra produkt og en topp moderne fabrikk, og nå skal vi bygge selskapet videre til å bli en profesjonell industriell aktør for å kunne håndtere en kraftig økning i leveranser og prosjekter framover, kommenterer Erland Lundby.

Lundby er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, og har bred erfaring blant annet som konsulent og med oppbygging av vekstselskaper.

Termowood åpnet i fjor høst en ny fullautomatisert produksjonslinje i Hurdal for produksjon av sitt byggesystem TEWO med isolerte massivtreelementer. Til sommeren starter selskapet også egen produksjon av massivtreplater til elementene.

– Selskapet går inn i en ny fase. Det kjennes veldig bra med en ny administrerende direktør som kan ta foretaket videre i en industriell retning, uttaler styreleder Gunnar Olofsson som har lang erfaring fra en rekke roller i svensk og internasjonal skog- og treindustri.