Ledig stilling som prosjektleder for Tenk Tre - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Ledig stilling som prosjektleder for Tenk Tre

Er du god på historiefortelling og kommunikasjon? Har du lyst til å jobbe i en næring som er sentral i det grønne skiftet? Da er kanskje dette jobben for deg.

Tenk Tre er et felles bransjeinitiativ på tvers av hele skog- og trenæringen i Norge. Siden oppstarten i 2019 har prosjektet utviklet en rekke artikler og filmer, som på en enkel og engasjerende måte viser hva slags produkter man kan lage av tre. Alt som i dag lages av olje, kan i prinsippet også lages av tre – og det med langt lavere utslipp. Det overordnede målet for initiativet er å vise folk flest hvorfor skog og tre er en viktig del av klimaløsningen. Skal vi lykkes med de grønne skiftet, er vi avhengig av å bruke fornybare ressurser. Vi må bruke mindre olje og mer tre. Norsk tre.  

Tenk Tre har en egen nettside; tenktre.no, og historiene er spredt gjennom Facebook, Snapchat, Instagram og annonser i de store mediene. Vi jobber også med bruk av alternative kanaler og vil mot slutten av året kjøre en kampanje på kino.  

Nå søker vi etter en erfaren kommunikasjonsrådgiver som kan ta prosjektet til nye høyder og lede den kreative prosessen videre. Prosjektperioden varer fram til 2024, med muligheter for forlengelse. Prosjektleder vil samarbeide med et profesjonelt kommunikasjonsbyrå som bidrar til å legge opp og å målrette historiene i ulike kanaler, samt innholdsutvikling.

Her kan du lese hele stillingsannonsen og søke på jobben.