Line Henriette Holten, ny styreleder i Skogselskapet - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward
Redaksjonen Skog

Line Henriette Holten, ny styreleder i Skogselskapet

Det norske Skogselskap, DnS, har valgt Line Henriette Holten som ny styreleder. Hun er glad i skogen fordi den gir ro og krefter.

Av: Roar Ree Kirkevold
access_time Publisert

DnS valgte enstemmig Line Henriette Holten som sin nye styreleder etter Randi Dille som har sittet i to år. Holten er motivert og ydmyk i forhold til å lede den ideelle medlemsorganisasjonen.

Hun har 12 års erfaring fra Stortinget hvor hun har representert Kristelig folkeparti og Østfold. Hun hadde sete i Energi- og miljøkomiteen og Næringskomiteen og i seks år var hun Stortingets visepresident. Det var nettopp industrifylket Østfolds hjørnesteinsbedrifter som vekket hennes engasjement for skogens fantastiske og mangfoldige muligheter.

Til Skogselskapet,no sier hun at hun er gla´ i skogen fordi den gir ro og krefter.

–   Min visjon er at barn og unge skal bli gla´ i skogen. Skogselskapet har en unik og opparbeidet posisjon her. For mange er skogen en viktig kilde til livskvalitet, for andre verdiskaping. Jeg gleder meg til å bli en del av den store skogfamilien, sier hun.

Administrerende direktør i DnS, Trygve Enger, sier at hun har en stor tillit i både skog- og tresektoren som i andre miljøer, og vil i så måte være en viktig brobygger og døråpner for Skogselskapet i tiden fremover.

Styret i Det norske Skogselskap:

Leder: Line Henriette Holten

Nestleder: Lars Henrik Sundby, Oslo og Akershus

Styremedlem: Anders Hals, Buskerud og Telemark

Styremedlem: Terje Kolstad, Møre og Romsdal

Styremedlem: Rannveig Kristiansen, Trøndelag

Styremedlem: Tonje Refseth

Styremedlem: Simen Gjølsø, Østfold/NIBIO