Ny rådgiver på plass - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Ny rådgiver på plass

Jan Gaute Lie (46) har begynt som rådgiver i fagavdelingen til Norges Skogeierforbund.

– Det er et stadig økende fokus på skogens betydning og rolle, både nasjonalt og internasjonalt. Dette gir noen fantastiske muligheter, sier Jan Gaute Lie.

Han er fra Øyer i Gudbrandsdalen og kommer fra stillingen som skogsjef i Glommen Mjøsen Skog. Lie har skogutdannelse fra Høgskolen i Gjøvik og senere administrasjon og ledelse på Høgskolen i Lillehammer. I 1999 begynte Lie i daværende Mjøsen Skog som skogbruksplanlegger. Siden den gang har han hatt en rekke ulike roller i Glommen Mjøsen Skog. Før han nå i mars 2022 altså startet å jobbe i Skogeierforbundet.

– Vi er svært fornøyde med å få Lie med på laget. Hans brede erfaring med blant annet sertifisering og næringspolitikk, vil være med på å styrke fagavdelingen vår, sier administrerende direktør i Skogeierforbundet, Per Skorge.

Skogeierforbundet har hovedkontor i Oslo, mens Jan Gaute vil ha kontorsted både i Oslo og på Lillehammer, i samme bygg som Glommen Mjøsen Skog. 

– Det å kunne jobbe med skog- og miljøfaglige spørsmål i et langsiktig grunneierperspektiv, på et nasjonalt nivå, samtidig som jeg kan bruke min praktiske erfaring fra skogeiersamvirket, trigger meg veldig, sier Lie.