På hugget i Arendal - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

På hugget i Arendal

Hvordan kan skog bidra til det klimanøytrale samfunnet? Kan vi endre verden ved å bygge mer i tre? Dette, og mer til, kan du få svar på under Arendalsuka, som varer fra 14-19. august.

Få med deg følgende arrangementer der du blant annet finner Norges Skogeierforbund:

Tirsdag 15. august kl. 08.30 – 10.00. deltar styreleder i Norges Skogeierforbund Olav A. Veum på et frokostmøte med Norsk Industri. Temaet er robotisering og digitalisering – om å skape en effektiv og konkurransedyktig verdikjede. Møtet holdes på Cafe Victor. Se mer om arrangementet her.

Onsdag 16. august kl. 13.30 – 15.00 blir det seminar om Grønt byggskifte. Hva kan næring og myndigheter gjøre, og hvilke virkemidler kan tas i bruk for å få opp tempoet i omstillingen og fremme utviklingen av ny grønn byggeindustri i Norge?

Her treffer du blant annet representanter fra byggnæringen, Innovasjon Norge og Zero, stortingsrepresentant for Ap, Terje Lien Aasland og Erik Lahnstein fra Skogeierforbundet.

Sted: Møterom på Thon hotel Arendal. Mer om arrangementet finner du her.

 

Fredag 18. august kl 11.00 – 13.00 arrangerer AT Skog, Viken Skog og Norges Skogeierforbund et seminar om hvordan skognæringen kan bidra til å et klimanøytralt samfunn. Her kan du blant annet høre industriledere fortelle om sine planer, og om hva som må til for å utvikle industrien.

Du treffer blant annet LO-leder Hans Christian Gabrielsen, leder av Finans Norge, Idar Kreutzer, Gro Anita Mykjåland, ordfører i Iveland og 1. kandidat for Aust-Agder Senterparti og stortingsrepresentant for Høyre, Nikolai Astrup, samt Olav A. Veum og Erik Lahnstein.

Seminaret holdes på Arendal Kino. Se hele programmet her.

Alle arrangementene er gratis og har servering.

Du finner standen til AT Skog og Viken Skog på Kanalplassen 25 hele uken. Vi sees i Arendal!