Viken AT Market inngår samarbeid med Sapin - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Viken AT Market inngår samarbeid med Sapin

Viken AT Market og Sapin har inngått en samarbeidsavtale for salg og distribusjon av tømmer og flis. Daglig leder Håkon H. Myhra i Viken AT Market sier at dette er en viktig avtale for å posisjonere seg bedre mot det Sentral-Europeiske markedet.

– Sapin er et veletablert handelsselskap med base i Belgia, med lang erfaring og kontaktnett for omsetning av tømmer og flis. Et samarbeid med dem innebærer mange muligheter, spesielt mot et marked i sterk endring når konsekvensene av de store billeangrepene begynner å virke, sier Håkon Myhra.

Håkon har stor tro på dette samarbeidet. – Sapin er et datterselskap til den Sør-Afrikanske papirprodusenten SAPPI. Selskapet er et globalt konsern med blant annet 10 produksjonsanlegg i Vest-Europa. Sapin driver på linje med Viken AT Market med handel av tømmer, men leverer i tillegg flis til papirfabrikker, sagbruk og bio-energi kunder i Europa. De har omfattende erfaring, blant annet hadde de tidligere ansvaret for all import av tømmer til Norske Skog Golbey i Frankrike. De er spesielt viktige for oss på grunn av sin lange erfaring og etablerte logistikkrutiner mot havener og elvetransport i Sentral-Eruopa, avslutter han til www.viken.skog.no.