Velkommen til årets Skog & Tre-konferanse 28.-29.mai! - Norges Skogeierforbund
Hopp til innholdet arrow_downward

Velkommen til årets Skog & Tre-konferanse 28.-29.mai!

Årets viktigste møteplass for skog- og trenæringen arrangeres for ellevte gang! Påmeldingen er åpnet, og melder du deg på før 20.mars, sikrer du deg deltakelse til rabattert pris.

Under årets Skog & Tre-konferanse, 28.-29.mai 2020, kan du fråtse i faglig påfyll, der vi dykker ned i blant annet sirkulærøkonomien og dens betydning for skog- og trenæringen, skogforvaltning i by og bygd, og ikke minst vidunderligheten ved bruk av tre.

Møt gamle og nye skogentusiaster og oppdater deg på siste nytt innen skog- og trenæringen!

Ved påmelding før 20.mars er du sikret rabattert pris til konferansen, så meld deg på nå!

Vi har allerede mange spennende foredragsholdere og temaer for konferansen. Under kan du se hvilke som tar turen til årets konferanse, og her vil det komme stadig flere framover.

Karrieredagen 2020

Nytt for årets konferanse, er at Skog & Tre i samarbeid med Velg Skog, inviterer skogfagsstudenter velkommen til Karrieredagen 2020! Her får studentene muligheten til å møte skog- og trebransjen på ulike nivåer, og bedriftene for sjansen til å vise seg fram og kanskje huke tak i sin fremtidige kollega.

Karrieredagen varer fra kl 16.00 – 18.00, der studenter og bedrifter får sjansen til å speed-date, mingle og bli bedre kjent.

Dersom din bedrift kunne tenke seg å stille med stand under Karrieredagen 2020, finner du mer informasjon her.

Velkommen til årets Skog & Tre-konferanse!